In deze periode kunnen de bezorgtijden van vervoerder langer zijn dan gebruikelijk. Daarom kunnen we de bezorgdata niet garanderen.

Conscious Smart Retourbeleid

Conscious Smart staat voor de hoogste standaard in smart. We zijn er trots op dat we vandaag de dag de beste selectie van de nieuwste smartproducten van de hoogste kwaliteit hebben. Wij zijn niet voor niets Europa's toonaangevende distributeur!

Wij doen er alles aan om onze producten in topconditie te leveren. Er kan echter altijd iets misgaan. In het geval van een onjuiste levering of indien uw product beschadigd of met gebreken aankomt, neem dan binnen 2 weken na levering contact op met onze klantenservice of met uw persoonlijke accountmanager. In de meeste gevallen compenseren wij u graag.

Garantieperiode

Smartproducten, planten, zaden en grow kits zijn natuurproducten met een beperkte houdbaarheid waardoor wij maar een relatieve invloed op de uitwerking van deze producten hebben. Het effect van deze producten wordt mede bepaald door een aantal factoren waarover wij geen controle hebben (zoals de interactie tussen het product en de gebruiker, de set en setting waarin het product wordt geconsumeerd, evenals het niveau van gebruikerservaring)

Om bovenstaande reden hanteren wij geen standaard garantieperiode voor deze productcategorie. Indien u ontevreden bent over een product die in deze categorie valt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice of met uw persoonlijke accountmanager..