Shipping restrictions

MUZA Neutral Blend

Een kruidenblend verrijkt met terpenen als ideaal alternatief voor tabak.

MUZA is een 100% nicotine- en tabaksvrije kruidenblend, speciaal gemaakt om te mixen met cannabis. Dit kruidenalternatief voor tabak combineert natuurlijke kruiden met de synergetische kracht van terpenen.

Smooth mixing, rolling, and smoking - gegarandeerd

De kruidenblend van MUZA maakt mixen en rollen met cannabis een fluitje van een cent. De fijngesneden, natuurlijke ingrediënten zijn verwerkt tot een optimale luchtvochtigheid van 12%. Dit zorgt voor een fijne consistentie waardoor de mix goed bij elkaar blijft en toch een perfecte luchtstroom afgeeft.

Smaak van MUZA Neutral Blend

De unieke Neutral Blend van MUZA heeft een subtiele zoetheid die een beetje doet denken aan de smaak van Virginia tabak. En juist door die subtiele hint komt de smaak van de cannabis centraal te staan. MUZA Neutral Blend is speciaal gemaakt voor mensen met een actieve levensstijl. De unieke formule, rijk aan terpenen, is perfect voor langdurige buitenactiviteiten en tijdens werktijd.

De innovatieve formule met natuurlijke terpenen van MUZA is gemaakt door Eybna Technologies, wereldleider in R&D van onderzoek naar terpenen.

  • Cannabis-mixer rijk aan terpenen
  • Vrij van nicotine en tabak
  • Natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit en quality-controlled productie
  • Het dungesneden materiaal is ideaal om te mixen en rollen
  • Gemaakt voor optimale verbranding en zachte inhalaties

  Producten

  Deze website is alleen voor groothandelsklanten, u kunt geen prijzen of producten zien als u niet bent ingelogd. Maak een account aan of log in.

  Wilt u dit product kopen? Bekijk onze verkrijgbaar bij pagina.