Shipping restrictions

MUZA Indica Blend

Een kruidenblend verrijkt met terpenen als ideaal alternatief voor tabak.

MUZA is een kruidenalternatief waarin natuurlijke kruiden gecombineerd worden met de synergetische kracht van terpenen. De sativa-blend is rijk aan terpenen en is 100% vrij van nicotine en tabak. Het is speciaal bedoeld om te mixen met cannabis.

Smooth mixing, rolling, and smoking - gegarandeerd

De kruidenblend van MUZA maakt mixen en rollen met cannabis een fluitje van een cent. De fijngesneden, natuurlijke ingrediënten zijn verwerkt tot een optimale luchtvochtigheid van 12%. Dit zorgt voor een fijne consistentie waardoor de mix goed bij elkaar blijft en toch een perfecte luchtstroom afgeeft.

Smaak van MUZA Indica Blend

De MUZA Indica Blend is verrijkt met unieke terpenen, wat een bloemige aroma met aardachtige noten oplevert. Het aroma doet denken aan authentieke rassen met indica. Dit verbetert de smaak van iedere cannabissoort, waar je het ook maar mee mixt! Het recept van MUZA Indica is speciaal gemaakt voor vrijetijdsbesteding. Ideaal als je op zoek bent naar een indica cannabis-ervaring, zoals ontspanning of rust.

De innovatieve formule met natuurlijke terpenen van MUZA is gemaakt door Eybna Technologies, wereldleider in R&D van onderzoek naar terpenen.

  • Cannabis-mixer rijk aan terpenen
  • Vrij van nicotine en tabak
  • Natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit en quality-controlled productie
  • Het dungesneden materiaal is ideaal om te mixen en rollen
  • Gemaakt voor optimale verbranding en zachte inhalaties

Producten

Deze website is alleen voor groothandelsklanten, u kunt geen prijzen of producten zien als u niet bent ingelogd. Maak een account aan of log in.

Wilt u dit product kopen? Bekijk onze verkrijgbaar bij pagina.