Read more about December shipping delays and orders to the UK & Ireland

Shipping restrictions

Kratom Max Relax capsules (JetpackKratom)

Jetpackkratom Max Relax capsules zijn een super makkelijke manier om een exacte hoeveelheid kratom toe te dienen voor de gebruiker die behoefte heeft aan een goede nachtrust. Een capsule bevat 40 mg pure Mitragynine zonder andere alkaloïden, wat overeenkomt met ongeveer 3 gram kratompoeder.

Kratom effecten

De effecten treden binnen een uur na gebruik op en duren 5 tot 6 uur. Kratom heeft zowel een stimulerende als kalmerende werking. Sommige bronnen zeggen dat het een stimulerend middel is in lagere doses en dat het in hogere doses kalmerend werkt. Het gevoel wordt omschreven als blij en actief, met een sterk verlangen om werk te verrichten.

Soms als je kratom voor het eerst gebruikt, weten je hersenen niet zeker hoe ze moeten reageren op de nieuwe stof en wat ze ermee aan moeten. De eerste paar keer dat je kratom gebruikt kan het daarom niet werken of zal het een licht effect hebben totdat de hersenreceptoren erachter zijn gekomen hoe het verwerkt moet worden.

Kratom Jetpack Max Relax capsule gebruiksaanwijzing

Kratom Jetpack Max Relax capsule kan met elke vloeistof (bijvoorbeeld water of sap) worden ingenomen. 1 capsule Jetpackkratom Max Relax extract bevat 40 mg Mitragynine, wat overeenkomt met ongeveer 3 gram kratombladbloeder.

Het wordt geadviseerd om slechts een capsule per keer in te nemen. Je kunt de capsule openen voordat je deze inneemt.

Ingrediënten

Zuivere mitragynine. De capsules zijn gemaakt van plantaardige HPMC.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 2, 10 en 25 capsules.

Producten

Deze website is alleen voor groothandelsklanten, u kunt geen prijzen of producten zien als u niet bent ingelogd. Maak een account aan of log in.

Wilt u dit product kopen? Bekijk onze verkrijgbaar bij pagina.