Read more about December shipping delays and orders to the UK & Ireland

Shipping restrictions

Kratom Maeng Da (Mitragyna speciosa) capsules

Met deze handige kratom-capsules heeft de liehebber niet meer last van de karakteristieke Kratom-smaak. Een verpakking bevat 30 capsules (500 mg) Maeng Da kratom. 

Kratom Maeng Da

Kratom (Mitragyna speciosa) komt van nature voor in de weelderige regenwouden van Zuidoost-Azië, met name in Thailand en Maleisië. De grote ovale bladeren groeien aan tropische bomen die vaak meer dan 15 meter lang worden. Er zijn veel verschillende alkaloïden geïdentificeerd in Kratom kruid, maar de stof mitragynine is de meest belangrijke en veroorzaakt de kenmerkende, paradoxale werking; het ontspant en stimuleert tegelijkertijd.

Kratom Maeng Da effecten

De voornaamste effecten zijn stimulering, euforie en ontspanning. Lagere doseringen zouden meer stimulerend werken terwijl bij hogere hoeveelheden de dromerige, ontspannende kant meer naar voren komt. Er wordt tevens gemeld dat Kratom een licht afrodiserende werking kent.

Van de verschillende soorten is Kratom van Thailand degene met de sterkste energizer werking. Maeng Da kan gezien worden als een hoge kwaliteit Thai soort en is zodoende de meest sterke Kratom die wij op dit moment bieden.

Effecten zijn binnen 10 minuten te voelen en houden enkele uren aan.

Kratom Maeng Da capsules dosering

Aanbevolen dosering

  • Lichte dosering: 3 tot 5 capsules
  • Gemiddelde dosering: 5 tot 10 capsules
  • Hoge dosering: 10 tot 15 capsules

WAARSCHUWING

Neemt niet deel aan het verkeer en onderneem geen andere activiteiten die de volle aandacht vereisen. Het gebruik van kratom in hoge doseringen kan tot milde gewenning leiden. Bijwerkingen zijn een droge mond, afname van de eetlust en constipatie. Langdurig gebruik kan leiden tot gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen, voornamelijk in de wangen. Niet combineren met MAO-remmers.

Producten

Deze website is alleen voor groothandelsklanten, u kunt geen prijzen of producten zien als u niet bent ingelogd. Maak een account aan of log in.

Wilt u dit product kopen? Bekijk onze verkrijgbaar bij pagina.