Read more about December shipping delays and orders to the UK & Ireland

Shipping restrictions

Kratom Bronze extract capsule (JetpackKratom)

Kratom is een geweldig kruid om mee te experimenteren. Het kan energie geven of je juist helpen met relaxen na een lange dag. Het hangt allemaal af van de dosis die je kiest. Jetpackkratom Bronze extract capsules bieden een hele eenvoudige toediening van een exacte hoeveelheid kratom voor de gebruiker die klaar is voor het volgende niveau. Een capsule bevat 40 mg Mitragynine zonder enige andere alkaloïde, wat overeenkomt met ongeveer 4 g kratompoeder.

Kratom effecten

De effecten treden op binnen een uur na gebruik en houden 7 tot 8 uur aan. Kratom heeft zowel stimulerende als kalmerende eigenschappen. Sommige bronnen zeggen dat het een stimulerend middel is in lagere doses en steeds kalmerender in hogere doses. Het gevoel wordt omschreven als blij en actief, met een sterk verlangen om werk te verrichten.

Gebruik van kratom Jetpack Bronze capsules

Kratom Jetpack Bronze extract capsules kunnen met elke vloeistof worden ingenomen (bijvoorbeeld water of sap). 1 capsule Jetpackkratom Bronze extract bevat 40 mg Mitragynine, wat overeenkomt met ongeveer 4 gram kratombladeren.

Kratom Jetpack Bronze is sterk en is niet aan te raden voor beginnende gebruikers. Het wordt geadviseerd om een capsule per keer te nemen.

Ingrediënten

Pure mitragynine. De capsules zijn gemaakt van plantaardig HPMC.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 2, 10 en 25 capsules

Producten

Deze website is alleen voor groothandelsklanten, u kunt geen prijzen of producten zien als u niet bent ingelogd. Maak een account aan of log in.

Wilt u dit product kopen? Bekijk onze verkrijgbaar bij pagina.