In deze periode kunnen de bezorgtijden van vervoerder langer zijn dan gebruikelijk. Daarom kunnen we de bezorgdata niet garanderen.

Happy Caps

Deze krachtige kruidenformules kunnen onder allerlei omstandigheden gebruikt worden. De Happy Caps lijn bestaat uit verschillende energizers en daarnaast een rustgevende, een afrodiserende en een psychedelische formule.

Bekijk de Happy Caps brochure (pdf)

Brain-E

De Brain-E is Happy Caps' eigen brain booster. Het versterkt en ondersteunt je concentratie, urenlang achter elkaar.

Dance-E

De meest krachtige Happy-Caps energizer! Dance-E geeft een euforische en heldere high, voor een lange nacht op de dansvloer.

Energy-E

De naam zegt het al. Met Energy-E voel je je de hele nacht opgeladen en ongeremd.

Euphor-E

Euphor-E laat je vrolijk en euforisch voelen dankzij het hoofdingrediŽnt Kanna, een kruid uit Zuid Afrika met een licht stimulerende maar vooral ontspannende werking.

Heavenly-E

Heavenly-E combineert de beste kalmerende kruiden. Helpt te ontstressen, ontspannen en los te laten.

Party-E

Party-E brengt het feestgevoel naar een hoger niveau. Of je nu gaat drinken, dansen, praten of flirten; met een Party-E voel je je feeststemming tot ongekende hoogtes stijgen.

Recover-E

Recover-E van Happy Caps is speciaal gemaakt voor feestbeesten. Verdoe je tijd niet met middelen tegen katers en trucjes die niet werken. Met Recover-E voel je je snel weer fit na een geweldige tijd

Relax-E

Relax-E van Happy Caps helpt je te ontspannen en zorgt voor een kalmerende en rustgevende stemming. Gebruik Relax-E na een lange dag of wanneer je wat extra ontspanning nodig hebt

Nieuw

Sex-E

Sex-E bevat een breed spectrum aan kruiden die de stemming verbeteren, seksueel genot vergroten, uithoudingsvermogen doen toenemen en de bloedtoevoer van de genitaliŽn verbetert.

Space-E

Space-E bevat een unieke mix krachtige ingrediŽnten voor een extra energiek feestgevoel.

Trip-E

De naam Trip-E zegt het al. Laat je hoger en hoger meevoeren op deze psychedelische golf. Bevat onder andere Baby Hawaiian Woodrose zaadjes, die de poorten van de waarneming openen.