Shipping restrictions

MUZA Sativa Blend (The Netherlands)

Een kruidenblend rijk aan terpenen, bedoeld om te mixen met cannabis. Een ideaal alternatief voor tabak!

MUZA is een kruidenblend om cannabis te mixen, 100% vrij van nicotine en tabak. Het kruidenalternatief om tabak te rollen bundelt de kracht van natuurlijke kruiden met de synergetische kracht van terpenen.

Smooth mixing, rolling, and smoking - gegarandeerd

De kruidenblend van MUZA maakt mixen en rollen met cannabis een fluitje van een cent. De fijngesneden, natuurlijke ingrediënten zijn verwerkt tot een optimale luchtvochtigheid van 12%. Dit zorgt voor een fijne consistentie waardoor de mix goed bij elkaar blijft en toch een perfecte luchtstroom afgeeft.

De smaak van MUZA Sativa Blend

De unieke Sativa Blend van MUZA doet denken aan sativa-rijke rassen, met dezelfde delicate citrus- en houtaroma's. MUZA Sativa's unieke recept met terpenen is gemaakt voor dagelijkse activiteiten. Het past perfect bij een creatieve, sociale mood en is ideaal voor brainstormsessies, creatieve projecten en sociale gelegenheden.

De innovatieve formule met natuurlijke terpenen van MUZA is gemaakt door Eybna Technologies, wereldleider in R&D van onderzoek naar terpenen.

  • Cannabis-mixer rijk aan terpenen
  • Vrij van nicotine en tabak
  • Natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit en quality-controlled productie
  • Het dungesneden materiaal is ideaal om te mixen en rollen
  • Gemaakt voor optimale verbranding en zachte inhalaties

  Producten

  Deze website is alleen voor groothandelsklanten, u kunt geen prijzen of producten zien als u niet bent ingelogd. Maak een account aan of log in.

  Wilt u dit product kopen? Bekijk onze verkrijgbaar bij pagina.