Happy Caps

Deze krachtige kruidenformules kunnen onder allerlei omstandigheden gebruikt worden. De Happy Caps lijn bestaat uit verschillende energizers en daarnaast een rustgevende, een afrodiserende en een psychedelische formule.

Brain-E

De Brain-E is Happy Caps' eigen brain booster. Het versterkt en ondersteunt je concentratie, urenlang achter elkaar.

Dance-E

De meest krachtige Happy-Caps energizer! Dance-E geeft een euforische en heldere high, voor een lange nacht op de dansvloer.

Energy-E

De naam zegt het al. Met Energy-E voel je je de hele nacht opgeladen en ongeremd.

Euphor-E

Euphor-E laat je vrolijk en euforisch voelen dankzij het hoofdingrediŽnt Kanna, een kruid uit Zuid Afrika met een licht stimulerende maar vooral ontspannende werking.

Heavenly-E

Heavenly-E combineert de beste kalmerende kruiden. Helpt te ontstressen, ontspannen en los te laten.

Party-E

Party-E brengt het feestgevoel naar een hoger niveau. Of je nu gaat drinken, dansen, praten of flirten; met een Party-E voel je je feeststemming tot ongekende hoogtes stijgen.

Recover-E

Recover-E van Happy Caps is speciaal gemaakt voor feestbeesten. Verdoe je tijd niet met middelen tegen katers en trucjes die niet werken. Met Recover-E voel je je snel weer fit na een geweldige tijd

Nieuw

Sex-E

Sex-E bevat een breed spectrum aan kruiden die de stemming verbeteren, seksueel genot vergroten, uithoudingsvermogen doen toenemen en de bloedtoevoer van de genitaliŽn verbetert.

Space-E

Space-E bevat een unieke mix krachtige ingrediŽnten voor een extra energiek feestgevoel.

Trip-E

De naam Trip-E zegt het al. Laat je hoger en hoger meevoeren op deze psychedelische golf. Bevat onder andere Baby Hawaiian Woodrose zaadjes, die de poorten van de waarneming openen.