In deze periode kunnen de bezorgtijden van vervoerder langer zijn dan gebruikelijk. Daarom kunnen we de bezorgdata niet garanderen.

Energy

Deze producten, die soms "herbal X" genoemd worden, bevatten mengsels van stimulerende kruiden en vitamines die een flinke dosis euforie en energie geven.

Dance-E

De meest krachtige Happy-Caps energizer! Dance-E geeft een euforische en heldere high, voor een lange nacht op de dansvloer.

Energy-E

De naam zegt het al. Met Energy-E voel je je de hele nacht opgeladen en ongeremd.

Euphor-E

Euphor-E laat je vrolijk en euforisch voelen dankzij het hoofdingrediŽnt Kanna, een kruid uit Zuid Afrika met een licht stimulerende maar vooral ontspannende werking.

Kokmok

Kokmok likeur bevat de natuurlijke stimulanten Kolanoot, Galangal en Guarana, met een vleugje kardamom voor de smaak. Geeft je de energie om de hele nacht te blijven dansen.

LemonX

LemonX bevordert de aanmaak van adrenaline, de lichaamseigen superstof die je energie geeft. Het is de ideale energizer voor feestgangers die wakker en energiek willen blijven.

MDNX

MDNX is een natuurlijke party pil voor de echte die hards. Verhoog je adrenaline tot partyniveau. Geniet van de sensatie van MDNX.

Moonwalk

Moonwalk (15% alc.) is een stimulerende en afrodiserende likeur die heerlijk smaakt en je de hele nacht laat zweven.

Party-E

Party-E brengt het feestgevoel naar een hoger niveau. Of je nu gaat drinken, dansen, praten of flirten; met een Party-E voel je je feeststemming tot ongekende hoogtes stijgen.

Space-E

Space-E bevat een unieke mix krachtige ingrediŽnten voor een extra energiek feestgevoel.

Stacker 2

Deze stacker bevat het Tri-GuggLyptoid3 Complex, een unieke mix met gewichtsverlies als doel. De toegevoegde cafeÔne (o. a. uit Kolanoot, Yerba matť en Gymnema) zal ervoor zorgen dat je meer energie...

Stacker 3 XPLC

Deze geavanceerde energizer en metabolisme booster bevat extracten van Citrus aurantium, Groene thee, Guarana en rode peper, die de eetlust remmen en de verbranding van lichaamsvet versnellen. Elke ca...

Stacker 4

Stacker 4 is een van de krachtigste gewichtsverlies supplementen. Het wordt ook wel gezegd dat hij de beste is in zijn soort!

Stargate 2.0

Stargate 2.0 is een nieuwe en geavanceerde natuurlijke kruidenformule die heel dicht bij Ďthe real thingí komt. Het bevat een slimme combinatie van energie- en euforieopwekkende stoffen die elke bel...

Available in: 6 capsules 24 capsules, engels etiket

Supercaps Xtreme

Deze extreme kruidenformule geeft een opgelaten en euforisch gevoel om je klaar te stomen voor de party.

Available in: 30 capsules 100 capsules

Ultimate X

Een absoluut unieke mix van natuurlijke ingrediŽnten die meer dan voldoende energie geeft!

Yellow Subs Xtreme

Dit is een energizer die direct alle vermoeidheid doet verdwijnen!

Available in: 30 caps 100 caps