In deze periode kunnen de bezorgtijden van vervoerder langer zijn dan gebruikelijk. Daarom kunnen we de bezorgdata niet garanderen.

Love

Diverse 'liefdesdrankjes' voor hem en voor haar. De kruiden in deze formules zijn door verschillende culturen over de hele wereld gebruikt om de seksueel stimulerende eigenschappen. Natuurlijke afrodisiaca verbeteren de toevoer van bloed naar de genitaliŽn en bevorderen een goede hormonale balans. Geschikt voor alle gezonde mannen en vrouwen.

Blue Lotus tincture 15x

Blauwe lotus werkt zowel verdovend als euforisch, en mild hallucinogeen bij hogere doseringen. De gangbare dosering van de tinctuur is twee maal daags 6 tot 10 druppels in wat sap, water of onder de t...

Nieuw

Sex-E

Sex-E bevat een breed spectrum aan kruiden die de stemming verbeteren, seksueel genot vergroten, uithoudingsvermogen doen toenemen en de bloedtoevoer van de genitaliŽn verbetert.

Spanish Fly Extra

Dit product bevat L-arginine, dat de bloedvaten naar de genitaliŽn verwijdt en zo de bloedtoevoer verbetert, waardoor de gevoeligheid toeneemt en erecties krachtiger worden. Bevat geen cantharadin (e...

Venuswave

Venuswave is een kruidenlikeur (14,9% alc.) met extracten Muira Puama, Damiana, Guarana en Kolanut. Stimulerend en sensueel, voor een nacht zonder einde.