In deze periode kunnen de bezorgtijden van vervoerder langer zijn dan gebruikelijk. Daarom kunnen we de bezorgdata niet garanderen.

Formules

Een enkel kruid kan een zeer sterke werking hebben, maar voeg twee of meer kruiden bij elkaar en de mogelijkheden zijn eindeloos. In deze categorie bieden we verfijnde en 100% natuurlijke kruidenformules met diverse effecten.

After D

After D is een speciale formule met vitamines, aminozuren en mineralen ter bevordering van het herstel na polydrugsgebruik.

Algerian Blend

Dit mengsel van zes verschillende kruiden heeft een aangename smaak en wanneer je er meer van neemt, zorgt het voor opiumachtige high - mellow en ontspannend.

Blue Lotus tincture 15x

Blauwe lotus werkt zowel verdovend als euforisch, en mild hallucinogeen bij hogere doseringen. De gangbare dosering van de tinctuur is twee maal daags 6 tot 10 druppels in wat sap, water of onder de t...

Brain-E

De Brain-E is Happy Caps' eigen brain booster. Het versterkt en ondersteunt je concentratie, urenlang achter elkaar.

Dance-E

De meest krachtige Happy-Caps energizer! Dance-E geeft een euforische en heldere high, voor een lange nacht op de dansvloer.

Energy-E

De naam zegt het al. Met Energy-E voel je je de hele nacht opgeladen en ongeremd.

Euphor-E

Euphor-E laat je vrolijk en euforisch voelen dankzij het hoofdingrediŽnt Kanna, een kruid uit Zuid Afrika met een licht stimulerende maar vooral ontspannende werking.

Griffonia extract

Voedingssupplement voor een goede gemoedstoestand, gezonde slaap en herstel van serotonine depletie. Griffonia extract wordt ook wel natural 5-HTP genoemd.

Heavenly-E

Heavenly-E combineert de beste kalmerende kruiden. Helpt te ontstressen, ontspannen en los te laten.

Kokmok

Kokmok likeur bevat de natuurlijke stimulanten Kolanoot, Galangal en Guarana, met een vleugje kardamom voor de smaak. Geeft je de energie om de hele nacht te blijven dansen.

L-tryptofaan 400 mg / B6

L-tryptofaan is een voorloper van 5-HTP, dat weer een voorloper is van serotonine en melatonine, neurotransmitters die onze stemming en slaappatroon reguleren. Tryptofaan wordt vaak ingenomen na gebru...

L-tyrosine 500 mg / B6

L-tyrosine is een aminozuur dat voorloper is van stimulerende neurotransmitters als norepinefrine en dopamine. Het wordt vaak gebruikt om te herstellen van drugs als cocaÔne en amfetamines.

LemonX

LemonX bevordert de aanmaak van adrenaline, de lichaamseigen superstof die je energie geeft. Het is de ideale energizer voor feestgangers die wakker en energiek willen blijven.

MDNX

MDNX is een natuurlijke party pil voor de echte die hards. Verhoog je adrenaline tot partyniveau. Geniet van de sensatie van MDNX.

Moonwalk

Moonwalk (15% alc.) is een stimulerende en afrodiserende likeur die heerlijk smaakt en je de hele nacht laat zweven.

Mulungu (Erythrina mulungu) tinctuur 5 m...

In BraziliŽ wordt mulungu traditioneel gebruikt vanwege zijn rustgevende werking.

Party-E

Party-E brengt het feestgevoel naar een hoger niveau. Of je nu gaat drinken, dansen, praten of flirten; met een Party-E voel je je feeststemming tot ongekende hoogtes stijgen.

Recover-E

Recover-E van Happy Caps is speciaal gemaakt voor feestbeesten. Verdoe je tijd niet met middelen tegen katers en trucjes die niet werken. Met Recover-E voel je je snel weer fit na een geweldige tijd

Relax-E

Relax-E van Happy Caps helpt je te ontspannen en zorgt voor een kalmerende en rustgevende stemming. Gebruik Relax-E na een lange dag of wanneer je wat extra ontspanning nodig hebt

Nieuw

Sex-E

Sex-E bevat een breed spectrum aan kruiden die de stemming verbeteren, seksueel genot vergroten, uithoudingsvermogen doen toenemen en de bloedtoevoer van de genitaliŽn verbetert.

Space-E

Space-E bevat een unieke mix krachtige ingrediŽnten voor een extra energiek feestgevoel.

Spanish Fly Extra

Dit product bevat L-arginine, dat de bloedvaten naar de genitaliŽn verwijdt en zo de bloedtoevoer verbetert, waardoor de gevoeligheid toeneemt en erecties krachtiger worden. Bevat geen cantharadin (e...

Stacker 2

Deze stacker bevat het Tri-GuggLyptoid3 Complex, een unieke mix met gewichtsverlies als doel. De toegevoegde cafeÔne (o. a. uit Kolanoot, Yerba matť en Gymnema) zal ervoor zorgen dat je meer energie...

Stacker 3 XPLC

Deze geavanceerde energizer en metabolisme booster bevat extracten van Citrus aurantium, Groene thee, Guarana en rode peper, die de eetlust remmen en de verbranding van lichaamsvet versnellen. Elke ca...

Stacker 4

Stacker 4 is een van de krachtigste gewichtsverlies supplementen. Het wordt ook wel gezegd dat hij de beste is in zijn soort!

Stargate 2.0

Stargate 2.0 is een nieuwe en geavanceerde natuurlijke kruidenformule die heel dicht bij Ďthe real thingí komt. Het bevat een slimme combinatie van energie- en euforieopwekkende stoffen die elke bel...

Available in: 6 capsules 24 capsules, engels etiket

Supercaps Xtreme

Deze extreme kruidenformule geeft een opgelaten en euforisch gevoel om je klaar te stomen voor de party.

Available in: 30 capsules 100 capsules

Tinctuur Kratom Maeng Da (Sacred Plants)...

Dit vloeibare kratomextract bezit een volledig spectrum aan alkaloÔden. Nu ook verkrijgbaar in 10 ml flesjes.

Trip-E

De naam Trip-E zegt het al. Laat je hoger en hoger meevoeren op deze psychedelische golf. Bevat onder andere Baby Hawaiian Woodrose zaadjes, die de poorten van de waarneming openen.

Ultimate X

Een absoluut unieke mix van natuurlijke ingrediŽnten die meer dan voldoende energie geeft!

Venuswave

Venuswave is een kruidenlikeur (14,9% alc.) met extracten Muira Puama, Damiana, Guarana en Kolanut. Stimulerend en sensueel, voor een nacht zonder einde.

Yellow Subs Xtreme

Dit is een energizer die direct alle vermoeidheid doet verdwijnen!

Available in: 30 caps 100 caps

Zen X

Zen X voert je mee naar de meest rustgevende 'state of mind'. Geef je eraan over en al je zorgen zullen vervagen.