In deze periode kunnen de bezorgtijden van vervoerder langer zijn dan gebruikelijk. Daarom kunnen we de bezorgdata niet garanderen.

Echtheid

Test een middel op echtheid.

EZ Test Badzout

Een snelle en eenvoudige test voor het aantonen van mephedrone, methylone en MDPV, verhandeld onder namen zoals badzout, plant voedsel, odorizer en andere termen die het eigenlijke gebruik verhullen.

Available in: 1 test 5 tests

EZ Test Benzos

EZ Test is een effectief middel om versnijdingsmiddelen en andere potentieel gevaarlijke stoffen te identificeren die vaak in straatdrugs aanwezig zijn.

Available in: 1 test 5 tests

EZ Test CannabinoÔden

Een snelle en eenvoudig te gebruiken test voor het identificeren van synthetische cannabinoÔden, dat vaak onder de namen Spice, K2 of 'Herbal Incense' verkocht wordt. Ook te gebruiken voor het testen...

Available in: 1 test 5 tests

EZ Test CocaÔne

Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil CocaÔne, Crack CocaÔne, 5-MeO MiPT of MDPV bevat.

Available in: 1 test 5 tests

EZ Test CocaÔne Versnijdingsmiddelen

Een eenvoudige test om levamisol, fenacetine en efedrine in cocaÔne op te sporen. Opmerking: deze test reageert niet met cocaÔne zelf.

Available in: 1 test 5 tests

EZ Test Ecstasy

Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil Ecstasy (MDMA), 'XTC', DXM, 2C-B/C/I DOB DOI, Methylone, Butlylone, Naphyrone, Meth, amfetamine of opiaten bevat.

Available in: 1 test 5 tests

EZ Test GHB

Met deze test voor GHB kun je op een snelle manier de kwaliteit van GHB aantonen. De populariteit van GHB heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen, wat tot een verbod van GHB en GBL (halffabri...

Available in: 5 tests 1 test

EZ Test Ketamine

Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil Ecstasy (MDMA), 'XTC', Ketamine, (Meth)Amphetamine, 2-AI, Methylphenidate/Ritalin of PMA/PMMA bevat.

Available in: 1 test 5 tests

EZ Test LSD

Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil LSD of andere indolen bevat.

Available in: 1 test 5 tests

EZ Test mCPP

Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil meta-ChloroPhenylPiperazine (mCPP) of andere Phenylpiperazines bevat.

Available in: 1 test 5 tests

EZ Test Opiaten

Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil Ecstasy (MDMA), 'XTC', 2C-T-2/4/7/21, MBDB, DXM, Oxycodone, Hydrocodone, of opiaten bevat.

Available in: 1 test 5 tests

EZ Test Robadope voor primaire amines

Deze EZ-testkit is bedoeld om de aanwezigheid van primaire amines te testen.

EZ Test Simons voor secundaire amines

Deze EZ testkit is bedoeld om de aanwezigheid van secundaire amines te testen.