In deze periode kunnen de bezorgtijden van vervoerder langer zijn dan gebruikelijk. Daarom kunnen we de bezorgdata niet garanderen.

Zuiverheidstests

EZ Test is a quick and simple drug identification test that reacts with several substances, each of which has a specific color reaction and reaction time. EZ Test is an effective tool in identifying adulterants and other possibly dangerous substances often found in drugs and provides you with measures against unwanted (side) effects!

EZ Test Badzout

Een snelle en eenvoudige test voor het aantonen van mephedrone, methylone en MDPV, verhandeld onder namen zoals badzout, plant voedsel, odorizer en andere termen die het eigenlijke gebruik verhullen.

Available in: 1 test 5 tests

EZ Test Benzos

EZ Test is een effectief middel om versnijdingsmiddelen en andere potentieel gevaarlijke stoffen te identificeren die vaak in straatdrugs aanwezig zijn.

Available in: 1 test 5 tests

EZ Test CannabinoÔden

Een snelle en eenvoudig te gebruiken test voor het identificeren van synthetische cannabinoÔden, dat vaak onder de namen Spice, K2 of 'Herbal Incense' verkocht wordt. Ook te gebruiken voor het testen...

Available in: 1 test 5 tests

EZ Test CocaÔne

Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil CocaÔne, Crack CocaÔne, 5-MeO MiPT of MDPV bevat.

Available in: 1 test 5 tests

EZ Test CocaÔne Versnijdingsmiddelen

Een eenvoudige test om levamisol, fenacetine en efedrine in cocaÔne op te sporen. Opmerking: deze test reageert niet met cocaÔne zelf.

Available in: 1 test 5 tests

EZ Test CocaÔne Zuiverheidstest

De CocaÔne Zuiverheidstest geeft je snel een indicatie met betrekking tot de zuiverheid van CocaÔne. Voeg een sample van 20 mg toe aan het testbuisje en je krijgt binnen enkele seconden een resultaa...

Available in: 1 test 5 tests

EZ Test Ecstasy

Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil Ecstasy (MDMA), 'XTC', DXM, 2C-B/C/I DOB DOI, Methylone, Butlylone, Naphyrone, Meth, amfetamine of opiaten bevat.

Available in: 1 test 5 tests

EZ Test GHB

Met deze test voor GHB kun je op een snelle manier de kwaliteit van GHB aantonen. De populariteit van GHB heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen, wat tot een verbod van GHB en GBL (halffabri...

Available in: 1 test 5 tests

EZ Test HeroÔne Zuiverheidstest

Met de heroÔne zuiverheidstest kun je snel een beeld krijgen van de zuiverheid van de heroÔne. Open de ampul, en voeg een sample van 20 milligram (exact!) toe. Je ziet het resultaat binnen enkele s...

Available in: 5 tests 1 test

EZ Test Ketamine

Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil Ecstasy (MDMA), 'XTC', Ketamine, (Meth)Amphetamine, 2-AI, Methylphenidate/Ritalin of PMA/PMMA bevat.

Available in: 1 test 5 tests

EZ Test LSD

Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil LSD of andere indolen bevat.

Available in: 1 test 5 tests

EZ Test mCPP

Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil meta-ChloroPhenylPiperazine (mCPP) of andere Phenylpiperazines bevat.

Available in: 1 test 5 tests

EZ Test MDMA zuiverheidstest

De MDMA zuiverheidstest geeft je snel een indicatie van de zuiverheid van je sample. Met een nauwkeurige weegschaal, een beetje geduld en je telefoon kun je vervolgens berekenen hoeveel pure MDMA jouw...

Available in: 1 test 5 tests

EZ Test Opiaten

Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil Ecstasy (MDMA), 'XTC', 2C-T-2/4/7/21, MBDB, DXM, Oxycodone, Hydrocodone, of opiaten bevat.

Available in: 1 test 5 tests

EZ Test Robadope voor primaire amines

Deze EZ-testkit is bedoeld om de aanwezigheid van primaire amines te testen.

EZ Test Simons voor secundaire amines

Deze EZ testkit is bedoeld om de aanwezigheid van secundaire amines te testen.